Laat teksten tot leven komen door het bepalen en structuren van de inhoud.  

Pakkende teksten komen niet uit de lucht vallen. Zeker niet als de tekst toegankelijk moet zijn en gericht is aan een bepaalde doelgroep. Tegenwoordig zijn we snel afgeleid door alle vormen van communicatie en communicatietechnieken. Daarom moet de eerste zin al aanspreken en leiden naar de kern van het verhaal.

Het kan lastig zijn om goed te communiceren over een bedrijf of product als de informatie heel technisch en complex is. Stuk Beter biedt daarbij ondersteuning. Samen kijken we wat de ontvanger belangrijk vindt en graag wil weten. Daarmee wordt er een boodschap gevormd die de doelgroep raakt.

Reclameteksten

Het schrijven van pakkende teksten zodat de lezer aangezet wordt tot kopen of juist een tekst redigeren en daarmee herschrijven zodat de boodschap beter aankomt.

Webteksten

Teksten die gericht zijn aan de doelgroep en geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Daardoor wordt een website beter gevonden door zoekmachines, zoals Google en Bing.

Blog content

Bepaalde onderwerpen die uit een contentstrategie naar voren komen, worden uitgeschreven tot volledige blog berichten.  

Storytelling

Niet zomaar een verhaal maar een levend verhaal waarin de lezer wordt meegenomen in de achtergrond van het merk, bedrijf of product. Storytelling helpt bij het koppelen van gevoel bij een merk of product.